Trofæ- og bytteaften torsdag den 22. februar 2024. 

25. feb. 2024 -- Tilføjet af : AabySogns

Jægerhytten var fyldt med 34 forventningsfulde jægere, da vi kl. 19:00 åbnede for årets Trofæ- og bytteaften. Hvem havde medbragt hvilke trofæer, hvem havde godt og nyttigt jagtudstyr med til en byttehandel eller salg? 

Deltagerne havde medbragt 9 udenlandske og 11 danske trofæer, der kunne henføres til jagtsæsonen 2023/2024. Det største antal trofæer, som vi gennem de seneste år har fået fremvist. Der var et flot udvalg, der bl.a. bød på et kranie fra mårhund, danske og svenske råbukke, kronhjorte fra vores lokalområde, udenlandske muflon og hjorte. 

Der var en god stemning, og der blev handlet lidt og snakket meget inden der skulle afgives stemmer for at finde bedste danske og udenlandske trofæ. Stemmetællerne kom i arbejde og der blev fundet stemmelighed mellem 2 danske trofæer og ligeledes mellem 2 udenlandske trofæer. Vinderen i hver pulje blev herefter fundet ved lodtrækning. 

De 2 danske trofæer var blevet leveret af: Andreas Brun Jensen (kronhjort, nedlagt i Store Vildmose) og William Nielsen (råbuk, nedlagt i Tranum-området). William Nielsen vandt ved lodtrækningen og modtog et gavekort fra Jægeren og Lystfiskeren.  

De 2 udenlandske trofæer var blevet leveret af: Ole Mortensen (råbuk, nedlagt i Sverige) og Iver Kristiansen (muflon nedlagt i Polen). Iver Kristiansen vandt ved lodtrækning og modtog et gavekort fra Jægeren og Lystfiskeren. 

De 4 jægere fortalte efterfølgende om deres oplevelser i forbindelse med jagterne og aftenen sluttede med kaffebord.    

Aktivitetsudvalget siger tak for den flotte opbakning til aftenens aktivitet, både med hensyn til de mange fremmødte og til de flotte trofæer, som vi havde lejlighed til at se og få en snak om.     

 

Aktivitetsudvalget / Henning Kiil   

 

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/