Afslutning for jagttegnskursister - hold 2023

10. maj 2023 -- Tilføjet af : AabySogns

Jagtforeningens hold af jagttegnskursister, der siden primo januar 2023 har arbejdet målrettet med læsning af lærebøger og træning på computer og i praktiske øvelser, er nu nået frem til sidste undervisning i dette kursusforløb og dermed klar til at møde op til Jagtprøven. Jagtudvalget ønsker alle jagttegnskursister et Knæk & Bræk med prøven! 

Underviser har også i denne sæson været jagttegnskursuslærer Svend Erik Jensen, der har arbejdet målrettet med holdet for at nå et kendskab til jagtens teoretiske facetter, love og praktik, så jagtegnskursisterne har fået de optimale betingelser for at gå op til jagtprøven og bestå denne, så jagtforeningen igen har fået startet et hold kommende jæger. 

Der skal fra jagtforeningen lyde en stor tak til jagttegnskursisterne og Svend Erik Jensen for et stort engagement og højt humør i undervisningsforløbet.  

Afslutningen blev holdt d. 24.04.2023 ved Jægerhytten. Jagttegnskursisterne, Svend Erik Jensen, jagtudvalget, Christian Bak og William Nielsen deltog - Christian og William som gæster. 

Svend Erik Jensen havde sørget for grillmad, der dels bestod af kød fra de dåkalve, som jagttegnskursisterne havde brækket og forlagt tidligere i forløbet samt lækre grillpølser med vildtkød. Lækker mad, der blev nydt i rigeligt mål 😊 

Christian Bak ville gerne tage en snak med jagttegnskuristerne om det, ”at gå på jagt” og lovede, at han i den kommende jagtsæson havde mulighed for at invitere et par nyjægere med på hans revir, når de har bestået jagtprøven og haglskydeprøven. 

William Nielsen, der er en ivrig jæger på trækjagter, havde en mindre opstilling med af sidde- og liggeskjul, lokkefugle, lokkekald m.v., som han ivrigt viste og fortalte om samtidig med, at han gav eksempler på brug af lokkekald. Skjulene blev flittigt afprøvet. 

William vil også gerne invitere jagttegnskursisterne med på trækjagt, når de har bestået jagtprøven og haglskydeprøven. Tilbuddet kan også bruges at nyjægere, der har taget jagttegn i AASJ gennem de sidste 2 år, hvis de har lyst til at prøve trækjagtens udfordringer.    

/ Jagtudvalget        

Seneste nyheder

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/