Jagtforeningens revir på Fuglsang I/S 
(Dyrhedenvej 19, 9300 Sæby) 

Jagtforeningen har forlænget aftalen om jagtleje på FUGLSANG I/S for sæsonen 2022/2023og kan derfor tilbyde:

    

Vind! 

- en uges bukkejagt på Fuglsang 2023! 

Lodderne er til salg, når I læser dette. De kan købes ved henvendelse til Hans Peter Mølgaard, mobil 21 31 90 45 eller mail: hpm1764@gmail.com 

Prisen er som tidligere: 50,- kr. pr. lod eller 5 lodder for 200,- kr. 
Der udtrækkes 3 jægere pr. uge. 

Hvis der bliver skudt 5 bukke indstilles forårsjagten og de resterende jagtdage/uger bortfalder. Jægere, der deltager i jagten, får besked fra jagtudvalget. 
Man kan ikke vinde første uge af bukkejagten to år i træk. 
Udtrækningen foregår i sidste halvdel af april, og vinderne får besked fra jagtudvalget. 

/ Jagtudvalget 

 

Fællesjagter - Tilbud til jagtforeningens medlemmer

20201011_123016.jpg

Fællesjagter i 2022 - 2023 på følgende datoer:  

 • 22. oktober 2022 start kl. 08:30 
 • 12. november 2022 start kl. 08:30 
 • 27. november 2022 start kl. 08:30 
 • 14. januar 2023 start kl. 09:00 
 • 29. januar 2023 start kl. 09:00 

Der udbydes 14 pladser pr. jagt. Udbydes efter først-til-mølle princippet ved henvendelse til:  
Henning Kiil / tlf. 29258957 / E-mail: kiilhenning@gmail.com  

Bindende tilmelding senest 1 uge før jagten afholdes. Du kan tilmelde dig én jagt eller tilmelde dig flere jagter på én gang. Tilmelder du dig alle 5 jagter på én gang udløser dette en ”bonus” på: 

En mulighed for individuel jagt på skader, krager og duer i jagtperioderne for pågældende arter. Dog skal der være en 5-dages periode uden jagt før de fastsatte datoer for fællesjagerne. Ligeledes skal december være friholdt for individuel jagt på skader, krager og duer af hensyn til riffeljagt på dådyr.  

Pris 250 kr./jagt inkl. vildtgæt for medlemmer. Gæstepladser kan tilkøbes, hvis der er ledige pladser – pris 300 kr./jagt.  

Jagtforeningen er vært ved en gang rundstykker m/ost og pålæg + en lille ”skarp”. Jægerne skal selv medbringe kaffe/te til hele dagen + madpakke til frokostpausen. Øl/vand kan købes. 

Der er også mulighed for at deltage i riffeljagt på dådyr:  

Der er i området mulighed for jagt på kalv, då og spidshjort i perioden 01.12.-31.12.2022. Dåhjorte større end spidshjort er fredet. – For flere informationer se på hjemmesiden eller i JÆGER. Pladserne til riffeljagten tildeles ved lodtrækning efter salg af lodder. Pris 50 kr./lod eller 200 kr./5 lodder. Lodderne sælges ved henvendelse til kasserer Hans Peter Mølgaard / tlf. 21319045 og ved aktiviteterne i Jægerhytten og på fællesjagterne. Lodtrækning finder sted i uge 47 / 2022. 

Jagtudvalget:   

Dåvildt jagt:

DSCF0010.jpg

Du inviteres til at deltage i riffeljagt på dådyr i perioden 01.-31.12.2022. Der må skydes til: Kalv, då og spidshjort. Der er ingen jagt på dåhjort større end spidshjort i det gengrafiske område, hvor reviret er beliggende.  

Der er 2 skydestiger og 2 skydetårne til rådighed på reviret. Fordeles efter aftale mellem de jægere, der har vundet jagten i pågældende periode ellers efter først-til-mølleprincippet. 

Riffeljagten tildeles (ugevis) efter lodtrækning blandt de af jagtforeningens medlemmer, der har købt lodder til jagten. Lodder kan købes ved henvendelse til kasserer Hans Peter Mølgaard / tlf. 21319045 eller ved aktiviteter i Jægerhytten og på fællesjagterne. Pris: 50 kr./led eller 500 kr./ 5 lodder. Lodtrækning vil finde sted i uge 47 / 2022.       

Knæk & Bræk med dådyrjagten / Jagtudvalget. 

Bukke 2023:

 • Buk nr. 2

  Buk nr. 2

  Jeg var så heldig at vinde premiereugen af bukkejagten, og var så heldig af skyde en buk - så hermed en lille beretning om det her.

  Havde vundet lodtrækningen om bukkejagten i premiereugen, og det skulle da udnyttes .Havde fået fri til premieremorgenen, hvor der desværre ikke skete noget.

  Var deroppe et par gange, hvor der blev set både råer, harer, ræv, duer og et par bukke der desværre drev lidt gæk med mig.

  Så fredag den 19. maj kørte jeg derop igen i fantastisk vejr, den smule vind der kom var fra øst , men valgte alligevel N for stigen hvor jeg var på plads ca. kl. 17:25.

  På vej mod stigen spottede jeg et dyr nedenfor stigen som viste sig at være en rå. Lidt efter kom nok en rå, men de gik over på marken ved lunden. Ca. kl. 18:15 kom der nok et dyr ud Ø for stigen og denne gang var det en BUK! Op med riflen, finder den i kikkerten, tråd korset på ham, lidt mere forstørrelse på og BANG! Ramt og død i knaldet.

  Vente de sædvanlige 5-10 minutter, hen og kigge - Fin seksender. Ringe til Henning, få ham brækket, få pakket sammen, læsset dyret i bilen, hjem over, nyde en cola og en fransk hotter fra transportcenteren, stille bilen hjemme i indkørslen. Få ham hængt op.

  Fik ham vejet lørdag, 14 kg brækket vægt. Så han vil finde en god plads i fryseren og senere i gryden (og hovedet på væggen)

  God oplevelse alt i alt

  Mvh

  Hans Jørgen Hansen

  Aaby sogns jagtforening

 • Buk nr. 1

  Buk nr. 1

  Årets første sommerbuk fra Fuglsang-reviret!

  Stort tillykke til Nicolai Reinhold Nielsen, der leverede denne flotte sommerbuk d. 16-05-2023 om aftenen.

 • Buk nr. 3

  Buk nr. 3

  I år havde jeg igen købt bukkelodder til Fuglsang Sæby og havde fået uge 3 og uge 7, i uge 3 kørte jeg mandag- tirsdag-fredag aften, på disse aftener så jeg flere dyr flest råer en aften kom der en buk tæt på stige nord den gik i den høje rug bag stigen på den østlige side mod havet der kunne ikke skydes, da jeg kun lige kunne skimte ørene og se det var en spidsbuk i de høje afgrøder.

  Lørdag den 4. juni 2023 kørte jeg derned igen og valgte Tårn Vest da jeg fredag aften havde set dyr på marken, da jeg ankommer til tårnet kl, 19:50 kan jeg se afgrøderne (rug) er lavt med masser af græs imellem, kort efter jeg har sat mig kommer en rå ud i det vestlige hjørne som jeg sidder og kikker på, lige efter kommer en jæger gående på asfaltvejen han støder en dyr som jeg kan se er en buk den småløber mod mig tæt på skellet til hestefolden jeg tager riflen op men bukken vil ikke stå stille den er urolig og kikker tilbage, herefter går den ind i skoven øst for mig, jeg forsætter med at kikke på råen, men så sker der noget bukken fra før kommer ud fra skoven og står i kanten og kikker mod mig vinden er ikke god jeg sidder bare helt stille efter et par minutter går bukken roligt ud på marken og begynder at esse, op med riflen gør klar, da bukken står i en større plet med græs hvor der er frit skud afgiver jeg skud, bukken springer op og ligger forendt ca. 20 meter fra stedet i kanten af skoven, bukken er nedlagt kl. 20:40 og vejer 14,5 kg brækket.

  / John Larsen

 • Buk nr. 4

  Buk nr. 4

  Tog op på Fuglsang den 07.06. om aftenen og nød forsommer stille vejr og solen skinnede. Satte mig tilrette i det vestlige tårn. Der var gået en halv time, så var bukken der. Sad og kikkede på ham en 10 minutter, da jeg ikke kunne se, hvad han havde på hovedet. Han kom ud i den lave rug, da kunne jeg se han så interessant ud Kl. 19:45 kunne jeg pakke sammen og tage ham med hjem.

  / Tommy Pedersen

Bukke 2022:

 • Buk nr. 1 Tommy

  Buk nr. 1 Tommy

  Bukkejagt på Fuglsang – buk nr. 1 2022 

  Tommy Pedersen skød/leverede denne flotte 6-ender d. 16.05.2022 om aftenen. Der var schweisshund på og bukken blev fundet efter 15 min. eftersøgning. 

  / jagtudvalget 

 • Buk nr. 2 - John

  Buk nr. 2 - John

  Den 6. juni 2022 om aftenen skød jeg buk nr. 2 på Fuglsang Sæby!! 

    

  Jeg ankom til Fuglsang Sæby kl. 18.40 og valgte stige nord. Den første tid var der stille men lidt efter kl. 20.00 kommer der en buk ud fra skoven mod vest, den går ud i lysningen mod mig, pludselig går den på tværs hvor der er højt græs og små buske der kan ikke afgives skud, jeg følger den i kikkerten  

  kl. 20.15 kommer den frem til frit skud ca. 75 meter ude, jeg afgiver skud bukken springer op i luften herefter ligger den et par sekunder hvorefter den løber fra stedet. Jeg venter lidt går ned fra stigen og undersøger skudstedet ingen schweiss, herefter kontakter jeg Schweisshundefører Søren Møller Pedersen fra Jerup nord fra Frederikshavn, han ankommer til stedet ret hurtigt og sætter en eftersøgning i gang, hunden søger ihærdigt på skudstedet og nordpå mod skoven men viser ikke tegn på noget, efter ca. 20 minutters eftersøgning går hunden ind i rugmarken øst for skydestigen som er godt  

  1 meter høj, pludselig går det hurtigt her er noget fært ca. 300 meter inde i rugmarken er bukken, den løber Søren slipper hunden 

  som giver hals herefter tager hunden bukken, Søren kommer hurtigt til og stikker bukken med sin kniv i hjertet, Søren kunne fortælle mig 

  at bukken var skudt lavt.  

  Bukken vejede 16 kg. Brækket. 

  Jeg vil sige Søren tusind tak for rigtig flot hundearbejde. 

  /John Larsen 

 • Buk nr. 2 - John

  Buk nr. 2 - John

Bukke 2021:

 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide

Bukke 2020:

 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide

© 2023 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/