Safariaften i Jægerhytten

8. nov. 2021 -- Tilføjet af : AabySogns

unnamed (7).jpg                                                 unnamed (1).jpg

Vi havde d. 04.11.2021 besøg i Jægerhytten af Pernille og Lars Christensen, der de danske repræsentanter for MANGWA Hunting Safaris, der formidler rejser til Syd Afrika, Botswana og Zimbabwe, hvor der er mulighed for jagtsafari, fotosafari, Big Game Fishing og Deep Sea Fishing og med mulighed for at kombinere disse med turistture til eks. Victoria Falls eller storbyferie i Cape Town. Gerne i en kombination, hvor hele familien deltager, da der vil være store muligheder for at aktivere ”mor og børn”, hvis ikke de deltager i jagten eller fiskeriet.   

Pernille og Lars viste flotte billeder fra Syd Afrika og dyr, der enten kan skydes på en jagtsafari eller fotosafari. Vi fik oplyst, at MANGWA Hunting Safaris kan tilpasse turen efter den enkelte kundes ønske – eks. hvis du ønsker at skyde giraf eller elefant, vil det være en mulighed. Hvis du ønsker at skyde mindre hjortevildt, kan turen også tilpasses dette.     

Pernille og Lars opfordrede til at jægere, der er interesseret i en snak om en safaritur arrangeret af MANGWA Hunting Safaris, kontakter dem på e-mail: vadskaer21@gmail.com eller telefon: 41439854 / 22986086….. og Pernille og Lars bor Vadskærvej 21, Vadum, så du kan handle lokalt.

unnamed (2).jpg                            unnamed.jpg

/Aktivitetsudvalget  

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/