Hans Brun - Æresmedlem

16. sep. 2022 -- Tilføjet af : AabySogns

I forbindelse med jagtforeningens 90-års jubilæum havde bestyrelsen vedtaget at udnævne 2 æresmedlemmer som en anerkendelse for deres store engagement på  mange felter i jagtforeningens regi. De 2 nye æresmedlemmer er Han Brun og Bent Bastholm.

Hans Brun var desværre sygemeldt på jubilæumsdagen d. 11.06.2022, hvorfor han ikke kunne deltage i festlighederne og modtage hyldest og emblem, plakette og bevis fra Danmarks Jægerforbund sammen med Bent Bastholm.

Vi er i jagtforeningen lykkelige for, at Hans Brun igen er ”med på holdet” og aktiv på deområder, der er hans spidskompetencer – det gastronomiske, som vi alle nyder godt af på ét eller andet tidspunkt af året 😊

Hans Brun fik overrakt emblem, plakette og bevis d. 08.09.2022 i forbindelse med opstart efter sommerferien i Seniorklubben under overvågning fra de fremmødte medlemmer af Seniorklubben.   

Jagtforeningens bestyrelsen ønsker Hans Brun det bedste fremover et stort og velfortjent TILLYKKE med æresmedlemsskabet og glæder os over, at Hans Brun igen klar til at gå ind   i de opgaver, som Hans Brun og hans ”kokkehold” altid er klar til at løse.

Pbv / Henning Kiil   

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/