Sæsonens første jagt på Fuglsang 15. oktober 2023. 

24. okt. 2023 -- Tilføjet af : AabySogns

 

Så nåede vi langt om længe til oktober, endelig jagtsæson igen. 

Vejrguderne har været lidt ustabile den seneste tid, men vi havde aftalt at den 15 skulle vejret være godt, og det blev det. 

Snakken gik lystigt over morgenkaffen blandt de 11 jægere der var mødt ind til dagens fællesjagt. Jagtlederen tog ordet og vi drog ud på første såt. 

Inden starten på første såt, havde en rå lugtet lunten, og smuttede over til naboen. En hund lettede en fasan der sad og gemte sig i læbæltet, hundens snude kan de ikke snyde, men sikkerhed frem for alt, da den kom, så lavt blev den gemt til senere. Der blev i løbet af dagen set både rådyr og ænder, noget tyder på at efter der er blevet fældet en del træer, har ænderne fundet søen i hestefolden. 

Dagen sluttede ved hytten med hornblæsning, jagten blev blæst af og vi sluttede af med det bedste signal, nemlig frokostsignalet. 

Madpakken blev indtaget, og sedlerne med vildtgæt blev kontrolleret, dog ingen rigtige gæt. Endnu en hyggelig dag i jagtens tegn sluttede. 

Næste fællesjagt på Fuglsangreviret er den 12. november 2023 og der er endnu et par enkelte, ledige pladser. Er du interesseret i at deltage, kontakt da Henning Kiil / telefon 29258957 senest den 9. november 2023.    

/ René og Henning 

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/