Brunsthjortejagt i Polen

13. sep. 2020 -- Tilføjet af : AabySogns

 

IMG_0246.JPG

 

D.13 september 2020 kørte Per og jeg til Polen, til en lille by Resko. Der skulle vi mødes med vores guide, som viste vejen til jagthytten. Vi var ved mødestedet kl 14, så vi havde god tid, inden pürschjagten kl 17. 
 
Den første aften viste guiden vej til en lysning, hvor han mente, at der var en god hjort. Men jeg var ikke heldig, at se den. Per G var mere heldig. Han skød en stor flot 18 ender. 
 
Næste morgen kørte vi til en lille skov, hvor der var godt gang i brunsten. Der så jeg skyggen af en hjort, men var ikke heldig, at skyde noget. 
 
I aften pürschen sad jeg i et tårn. Der så jeg en 10 ender, jeg synes den var for lille. Lidt efter kom der en hjort ud fra min højre side, som så stor og flot ud. Den løb, jeg piftede, den stoppede på ca 150 m, hvorefter jeg skød. Det var en stor flot ulig 14 ender. 
 
Næste morgen kørte vi til et sted, hvor der også var set en stor hjort. Den stod i noget tæt buskads, som den ikke ville ud af, men pludselig fra min højre side, kom der en lige imod mig. 
Da den var inde på ca 80 m, skød jeg den lige i brystet. Det var en fin 12 ender. 
 
På aften pünschen skulle vi ud at se efter en gris. Der var masser af spor af grise, men der kom ingen grise ud. Efter et par timer kom der en ræv ud, som jeg skød. 
 
Den sidste dag, valgte jeg at sove lidt længere, medens Per gik på jagt, uden held. 
 
Derefter gik turen hjem til Nordjylland. 
 
 
Benny Rodkjær

Seneste nyheder

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/