Hjælp til Civilforsvaret i Ukraine – Mission Completed!

20. mar. 2022 -- Tilføjet af : AabySogns

Jagtforeningens indsats var ikke forgæves, idet vi gennem de 3 indsamlingsdage fik indleveret, håndteret og pakket ikke mindre end 1015 enheder i form af tøj og outdoor ud-styr.

I dagene op til indsamlingen havde vi sammen med Jesper Sommer udarbejdet en plan for hvorledes vi skulle udbrede kendskabet til indsamlingen. Vi satsede på jagtforeningens FB-gruppe, relevante FB-grupper i Aabybro-området, årsmødet i Danmarks Jægerforbund, Kreds 1, omtale i Nordjyske Stiftstidende og DR Nordjyllands Radio, hvilket alt sammen lykkedes og var med til at udbrede kendskabet til indsamlingen.

Lars Mejlholm var så venlig at udlåne sin fraflyttede maskinhal på Industrivej 5B, Aabybro til brug for indsamling og pakning af effekterne. En stor tak til Lars for hjælpen!

Indsamlingen forløb over 3 dage - d. 15.-16.-17. marts, og alle dagene kom der flotte do-nationer, dels fra jagtforeningens medlemmer og dels fra andre jægere i området, ligesom vi også fik meget varmt arbejdstøj ind fra folk, der havde fået kendskab til indsamlingen. Herfra skal der lyde en kæmpestor tak for alle donationerne. Alle effekterne kommer helt sikkert til at gøre gavn hos modtagerne.

Også en kæmpestor tak til de af jagtforeningens medlemmer, der kom og hjælp med at få sorteret og pakket effekterne. Et stort arbejde, der kun blev klaret med hjælp fra de mange frivillige og flittige hænder. Vi der bare go’e, når vi arbejder sammen!

Torsdag, d. 17. var det ”store pakkedag”, hvor vi fik pakket alt ned i kasserne, der blev wrappet med plast og forsynet med mærkesedler – 5 propfyldte pallekasser blev det til!

Fredag morgen havde vi TV2NORD på besøg, og de producerede et indlæg, der i løbet af dagen dels blev bragt på Salto og dels med korte klip i dagens nyheder.

Den polske lastbil, der skulle have pallerne med til Poznan blev læsset kl. 09:15 og straks efter klar til at køre mod Polen, hvor pallerne skulle læsses over på en anden lastvogn, toldbehandles og køres direkte til Civilforsvaret i Ukraine.      

/ Hilsen fra indsamlingsholdet   

Omtale i TV2nord - klik for at se :-)

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/