Præsentation af trækjagtudstyr og skydeveste 

16. aug. 2023 -- Tilføjet af : AabySogns

Lørdag, d. 12-08-2023 var der på arealet ved Jægerhytten præsentation af det nyindkøbte udstyr: Liggeskjul, lokkefugle m.v. til trækjagt samt skydeveste. Udstyr, som er købt for den flotte donation, som jagtforeningen har modtaget fra NORLYS Vækstpulje. Jagtforeningen sender hermed en stor tak til NORLYS Vækstpulje for donationen, der har gjort det muligt at indkøbe udstyret.  

Trækjagtudstyret blev stillet op på plænen og afprøvet. William Nielsen, der er en erfaren trækjagt jæger fortalte om og viste nogle af de muligheder, der er i udstyret, der primært er tænkt som udstyr, der kan lånes af jagtforeningens nyjægere, der ønsker at prøve kræfter med trækjagt. William Nielsen vi være tovholder på projektet og guide for nyjægerne. 

Fra jagtudvalgets side skal der lyde en stor opfordring til nyjægerne: Kom og vær med, afprøv jagtformen og udstyret og brug William Nielsens støtte til at komme i gang. En tak til Dangate, der har været behjælpelig med at fremskaffe det rigtige udstyr. 

Jagtforeningens flugtskytter er også blevet flot klædt på med nye skydeveste, så de kan repræsentere jagtforeningen på bedste vis, når de deltager i konkurrencer rundt omkring i landsdelen.  En tak til Jægeren & Lystfiskeren, der har været behjælpelig med at fremskaffe de flotte veste.  

Jagtudvalget / Flugtskydningsudvalget / Henning Kiil 

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/