På tur med LB Jagtrejser 

6. dec. 2023 -- Tilføjet af : AabySogns

Der var mødt 38 forventningsfulde jægere op til en event d. 20.11.2023, hvor vi havde besøg af Lotte Vels og Danny Kjær fra LB Jagtrejser, der sammen med Morten Rix fra Jægeren & Lystfiskeren gav de fremmødte en spændende og informativ aften. 

Lotte og Danny præsenterede et program, der bl.a. omhandlede jagtrejser til Polen, Skotland, England, Irland, Kroatien, Tunesien Ungarn, Sydafrika, USA, Grønland og Ny Kaledonien. Vi fik vist billeder fra lokaliteterne samt fortalt om hvilke jagtformer og dyr som du kan få mulighed for at opleve på en jagtrejse. 

Lotte og Danny lagde i deres præsentation stor vægt på, at de ikke sælger ”pakkerejser”, men har forslag til jagtrejser, hvor den enkelte jæger kan på tilpasset sine individuelle ønsker om rejsens længde, hvilke dyr du ønsker af skyde, eventuelt en jagtrejse kombineret med en fotosafari eller familierejse, hvor der er mulighed for sightseeing på destinationen. Lotte og Danny opfordrede derfor til, at du tager en kontakt til LB Jagtrejser for at få et forslag til din næste jagtrejse. 

Morten præsenterede herefter en række nyheder indenfor håndholdte kikkerter i bedste kvaliteter fra nogle af hans leverandører. Hos Jægeren & Lystfiskeren findes et bredt udvalg, så du altid vil kunne finde den optimale løsning til din jagt, uanset om den foregår   i Danmark eller du skal på én af de spændende jagtrejser, som LB Jagtrejser har på programmet. Morten havde også et par gode tilbud med fra butikken, så der var jægere, der købte til eget brug og måske også et par julegaver?  

Aftenen sluttede med et amerikansk lotteri, hvor der var fine gevinster fra LB Jagtrejser, Jægeren & Lystfiskeren samt Nordjysk Trofæmontering.  

De heldige vindere blev: 

Anders Vestergaard / Gave fra Jægeren & Lystfiskeren    

Jeppe Damsgaard / Gave fra Jægeren & Lystfiskeren 

Palle Søbygge / Gavekort fra Nordjysk Trofæmontering 

Susanne Rasmussen / Gavekort fra LB Jagtrejser (værdi 4000 kr.) 

Jagtforeningen takker alle de fremmødte jægere samt Lotte, Danny og Morten for en herlig, informativ aften i Jægerhytten. 

/ Bestyrelsen    

Seneste nyheder

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/