Turen til Nordjysk Jagtcenter Hadsund d. 9/9 2023 

6. dec. 2023 -- Tilføjet af : AabySogns

Lørdag den 9/9-2023      
Skyde tid kl.10:00-12:45 

Der var igen år stor interesse for deltagelse ved dette arrangement, vi havde sågar folk på venteliste, tilmeldingen skal ske til den person der er ansvarlig for arrangementet, vi vil fremover ikke acceptere at folk ikke melder fra i ordentlig tid, så vi har mulighed for at få fyldt holdet op.   

Alle skytter fik indskudt sin jagtriffel og hver især fik man prøvet sine egne skydefærdigheder/ begrænsninger til løbende vildt på 80m. Hver skytte kom igennem banen 4-6 gange med afgivelse at 4 skud pr. gang.  

Vejret viste sig fra sin helt gode side 27-29 grader, så efter 2 timers skydning holdt vi en pause, hvor der blev nydt en velfortjent stadionplatte og snakken fik frit spil henover bordene.  

Baneinstruktøren kom med forslag til flere forskellige skydninger, hvilket resulterede i at elektronikken gik lidt i koks, men banefolkene fik udbedret skaden, og alle fik de skydninger, man mente dækkede sit eget behov.  

Riffeludvalgets indtryk og hvad vi kunne hører fra deltagerne, var skytterne fint tilfreds og vi prøver selvfølgelig at gentage arrangementet igen til næste år.   

Knæk og  Bræk 

Riffeludvalget 

 

Seneste nyheder

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/