GRATIS FØRSTEHJÆLP TIL JÆGERE

31. okt. 2023 -- Tilføjet af : AabySogns

   Gratis førstehjælp til jægere   

 

Aaby Sogns Jagtforening har i samarbejde med Danmarks Jægerforbund og Trygfonden mulighed for at tilbyde et gratis førstehjælpskursus til medlemmerne. 

Som jægere kommer vi ofte i områder, hvor der ikke nødvendigvis er den bedste mobildækning, og måske er der langt til nærmeste hospital. I disse områder er det  især vigtigt at kunne give den nødvendige førstehjælp.

Kurset vil ud over førstehjælp ved hjertestop blandt andet fokusere på nogle af de typiske ulykker, der kan ske på jagt, som f.eks. snitsår og blødninger, fald fra tårn og stige m.v. Undervisningen vil være meget hands-on, så du får lejlighed til at træne det hele i praksis. 

Instruktørerne på kurserne er godkendte af Dansk Førstehjælpsråd, og der vil efter kurset blive udstedt kursusbevis til dig. 

Du skal som kursist have tøj med/på både til uden- og indendørs aktiviteter og gerne tøj, der må blive beskidt. 

Vi har fået tildelt 2 kurser med max. 12 deltagere pr. kursus, og kurserne er planlagt til: 

  • Lørdag, d. 3. februar 2024 kl. 09:00 – 16:00 

  • Lørdag, d. 9. marts 2024 kl. 09:00 – 16:00 

Kurset er gratis, men du skal betale for forplejning i løbet af dagen: Formiddagskaffe, frokost og eftermiddagskaffe – i alt kr. 125 kr. Indbetales på MobilePay 682520, når din tilmelding er gennemført.  

Tilmelding: Kontakt Henning Kiil / Tel. 29258957 og oplys dit DJ medlemsnummer, da kursusdeltagelsen vil blive noteret i DJ’s medlemssystem i lighed med øvrige DJ- kurser, som du har deltaget i. Tilmelding sker efter ”først-til-mølle-princippet”. 

Vi glæder os til at se dig på ét af kurserne. 

/ Aktivitetsudvalget 

     

 

  

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/