Knivbygning

 

Jagtforeningen tilbyder kursus i knivbygning, uanset om du er nybegynder eller erfaren knivbygger. Du vil få mulighed for at bygge din helt personlige jagtkniv og du kan få inspiration til knivbygningen ved at få en snak med nogle af jagtforeningens nogle af knivbyggere.

Vi arbejder med knivbygning i sløjdlokalet på Aabybro Skole, Kattedamsvej 26-28, Aabybro, hvor vi bl.a. kan gøre brug af maskinparken.

Knivkursus i 2021

Jagtforeningens knivkursus i sæsonen 2020 blev i lighed med mange andre aktiviteter lukket ned uden varsel i foråret på grund af Covid-19 restriktionerne. Alle kursisterne havde emner, der lige manglede den sidste detalje for at blive færdige, enten på kniven eller på læderarbejdet.

Det er derfor glædeligt, at jagtforeningen fra Jammerbugt kommune netop har få ”grønt lys” til at låne sløjdlokalerne på Aabybro Skole, Kattedamsvej (samme lokale som tidligere år), så vi er klar til at genoptage kurset og få færdiggjort eventuelle hængepartier og tage fat på nye projekter. 

Kurset starter d. 04.01.2021 kl. 19:00 i Jægerhytten, hvor vi vil skabe os et overblik over, hvad der mangler at blive færdiggjort (tag gerne dine igangværende arbejder med), planlægge sæsonens aktiviteter, bestille materialer m.v.  

Kurset flyttes fra d. 11.01.2021 til sløjdlokalerne på Aabybro Skole, Kattedamsvej, som vi på efterfølgende mandage har lånt, og hvor vi kan arbejde i tidsrummet 19:00-21:15. Kurset afsluttes ultimo marts 2021 (vi holder vinterferie i uge 8).

Deltagergebyret er på 225 kr. og dækker dit forbrug af læder til skede, lim, narvsværte, tråd, slibemidler og eventuelt skæftetræ fra jagtforeningens lager. Knivklinger og specielt skæftemateriale m.v. skal du købe ved siden af. Jagtforeningen har mulighed for at opnå en fair pris ved et samlet indkøb. 

Vi glæder os til at se dig på kurset, uanset om du er nybegynder eller erfaren knivbygger.

/ Aktivitetsudvalget

 

vinder.jpg

knivene.jpg

© 2021 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/