Trofæ- og bytteaften

29. mar. 2023 -- Tilføjet af : AabySogns

Torsdag den 23-02-2023, havde vi inviterer til vores årlige Trofæ og bytteaften, hvor vores medlemmer kunne komme med det seneste års trofæer, og fortælle historien om jagten. Endvidere var der denne aften mulighed for af tage noget af det jagtudstyr med der blot fyldte i skabet der hjemme og ikke blev brugt mere, og det tøj der af en eller anden grund måske ikke passede mere, det kunne jo være krympet i vask. Der kunne laves en handel så det man ikke kunne bruge kom i brug igen hos en anden. 

Aftenen bød på 3 danske og 2 udenlandske trofæer. 

Der blev delt stemmesedler ud til alle, da der skulle stemmes på aftenens bedste trofæ (bedste danske og bedste udenlandske) 

Per Marinussen vandt med det bedste danske trofæ, og Bjarne Rasmussen vandt det bedste udenlandske trofæ. Begge vandt et gavekort til Jægeren & Lystfiskeren, tillykke til begge to. 

Og som vi plejer, så skulle vi jo også høre historien om hvordan de to flotte bukke var nedlagt. 

Aftenen bød også på en fortælling om hvordan nogle trofæer, fra bukke der var skudt på Birkelse hovedgård, var dukket op på Sjælland, og nu var kommet hjem til egnen igen. 

En af vores juniorjægere Rasmus kom også med en flot beretning af sine jagtoplevelser. Han har trods sin unge alder også været med på vores fællesjagter på Fuglsang, så tak for fortællingen. Der er noget erfaring at trække på, når dåbsattesten engang tillader et jagttegn. 

Kaffen blev serveret, og snakken fortsatte lystigt med beretninger om jagtoplevelser fra både nær og fjern. 

  

Aktivitetsudvalget takker for endnu en god aften. 

Seneste nyheder

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/