Jagt foredrag med Per Kauffmann

 

North to Alaska……

- eller på dansk: Kom til Alaska, er ikke kun en sang, sunget af Johnny Horton, men også en opfor-dring fra Per Kauffmann, storvildtjæger og redaktør hos Nordisk Safari Klub. Per Kauffmann var d. 28-02-2019 på besøg jagtforeningen, der havde inviteret til foredragsaften i Forsamlingssalen på Vedsted Friskole.

Per Kauffmann fortalte levende om sine mere end 120 jagtrejser i udlandet med hovedvægt på beretninger fra de mange jagter i USA, bl.a. med jagt på Grizzlybjørn i Alaska.  Foredraget blev ledsaget af flotte billeder og film, som Per Kauffmann havde optaget, dels fra egne jagter og dels fra jagtrejser, hvor han havde været arrangør og guide.

Per Kauffmann er en ivrig skribent og har adskillige artikler i bl.a. JÆGER, Vildt & Våben, Big Game Magazine, Netnatur.dk, SAFARI samt lavet manuskripter til adskillige jagtfilm. Per Kauffmann har desuden udgivet bøgerne ”Gråspurv & grizzly”, ”Bæver & bison”, ”Natur- og vildtpleje i skoven” samt udkommet med en videoproduktion ”Bison & brunsthjort”.  

Per Kauffmann gav os også et indblik i samarbejdet med Nak & Æd-teamet, hvor han har guidet Jørgen Skouboe og Nikolaj Kirk på filmoptagelser og jagter i Wyoming, Nebraska, Alaska og Texas.

Per-Kauffmann-med-Grizzlybj.jpg

 

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/