Svampetur 2023

25. aug. 2023 -- Tilføjet af : AabySogns

Jagtforeningen arrangerer svampetur søndag, d. 24-09-2023 med start kl. 10:00. 

I år har vi henlagt aktiviteten til Naturcenter Fosdalen, Fosdalvej 69, 9460 Brovst, hvor den svampekyndige naturvejleder, Svend Møller Nielsen (kendt fra Svampeturen 2022) har sin hjembase.  

Vi vil få en introduktion til indsamling af svampe i skoven ved Fosdalen. Herefter vil deltagerne få mulighed for på egen hånd at indsamle svampe frem til kl. 12:30, hvor vi igen samles ved Naturcenteret og svampene vil blive gennemset og sorteret af Svend Møller Nielsen. Svend skal sikre os, at det kun er de ”spiselige” svampe, der kommer i den store svampegyde, som tilberedes af jagtforeningens gastronomiske elitehold. Der vil til svampegryden være et ”cavery table” med servering af kød, pølser med brød, salat m.v. 

Til arrangementet bedes deltagerne (i bedste picnic-stil) selv medbringe: Borde/stole, tallerkner/bestik, vinglas, kaffekopper samt svampekniv/-kurv. Er der deltagere, der har lyst til at bage kage til selskabet, vil det være meget velkommen. Giv da venligst besked ved tilmelding 😊 

Pris: 150 kr./voksen og 50 kr./barn inkl. 1 øl/sodavand. Vin og øl/vand kan købes på pladsen til rimelige priser.  Du/I er velkommen til at invitere gæster med på turen - naboer, venner og jagtkammerater m.fl.   

Tilmelding med oplysning om antal voksne / børn senest d. 15-09-2023 ved kontakt til: 

Henning Kiil / tlf. 29258957 / E-mail: kiilhenning@gmail.com                                                           René Hansen / tlf. 27182182 / E-mail: kennelbakkedalen@gmail.com 

Vi glæder os til at se dig / dine familie og eventuelle gæster  

Naturcenter Fosdalen.jpg

/ Aktivitetsudvalget 

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/