Julebanko 2023

29. dec. 2023 -- Tilføjet af : AabySogns

Som de forrige år, havde vi så godt og vel fyldt Jægerhytten til bristepunktet. 

En masse juleglade folk havde fundet vej til hytten, for at spille banko om de mange flotte gevinster fra sponsorer og samarbejdspartnere. 

TUSIND TAK til dem alle, for deres mange bidrag. Uden dem kunne vi ikke holde dette arrangement, så kære medlemmer støt dem når skal ud og handle. 

Formanden bød velkommen imens Nissen Per gjorde klar til at råbe numre op, og hvilken nisse! Det klarede han også til ug igen i år, mon han også melder sig frivilligt igen til næste år

I pausen blev der serveret æbleskiver med tilbehør, som Lise havde forberedt under første halvleg. Det forhindrede hende dog ikke i at spille med ude i køkkenet, og oven i købet vinde, så hvem siger, at kvinder ikke kan multitaske

Sammen med æbleskiverne, kørte skålen rundt med amerikansk lotteri, hvor der også var flotte gevinster fra vores sponsorer. Efter pausen fortsatte spillet. Endnu engang tillykke til alle vindere, og igen stor tak til vores sponsorer. Bestyrelsen siger tusind tak til alle fremmødte for en rigtig hyggelig og vellykket aften.  

 

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/