AFLYSNING - Familie og Fisketur 2021

14. aug. 2021 -- Tilføjet af : AabySogns

 Fiske Grej - Home | Facebook

VI BEKLAGER AT VI MÅ AFLYSE FAMILIE OG FISKETUREN, DA DER DESVÆRRER KUN ER TILMELDT 2 FAMILIER - VI PRØVER IGEN TIL NÆSTE ÅR.

Så skal vi ud med snøren igen. Søndag den 5 september skal der fisk på krogen (hvis de vil bide på).  

Vi mødes ved Ny Thorup Fiskepark, Torupvej 24, 9700 Brønderslev kl. 9:00, hvor vi traditionen tro starter med en lille skarp, og ønsker hinanden knæk og bræk. Herefter fordeler vi os på de 1,5 kilometer søbred og fisker på livet løs.  

Der kan fanges regnbueørreder, guldørreder, bækørreder, tigerørreder, skaller, ål, brødding. Og husk at vi jo har en pokal for den største fangede fisk (vægt) som bliver fremvist på paraden efter 3 timers fiskeri. 

Pris for deltagelse kr. 120 kr. for 3 timers fiskeri.  

Der kan endvidere fanges aborre, spejlkarper, skælkarper og sandart, dog som catch & release, det vil sige at hvis man fanger en af de fire arter, kan man måle/veje dem og måske tage et billede som minde, og derefter skal de sættes ud igen.  

Der er også mulighed for at fiske efter stør op til 35 kg og maller i en anden sø, men det kræver at man skal købe et kort kun til denne.  

Tilmelding til Rene Hansen på tlf. 27182182 senest mandag den 30 august. Så efter en meget stille periode pga. det der CORONA, og nu endelig har fået lov til at få gang i aktiviteterne igen, er det med at komme ud og nyde det, så foreningen kan få lidt liv igen.  

Ny Thorup Fiskepark: 

https://ny-thorup-fiskepark.dk/ 

https://www.facebook.com/nythorupfiskepark 

Aktivitetsudvalget 

 

 

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/