Nordjysk Skydecenter Hadsund september 2022

13. dec. 2022 -- Tilføjet af : AabySogns

I år var vi fuldt hold, hvilket vil sige 15 skytter, jeg havde været ude i gemmerne for få holdet fuldtalligt, altså skytter som deltog sidste år (ikke medlemmer).vi mødtes til indskrivning og opsætning af ringskiver kl. 9:30. 

Efter grundig instruktion til især de nye riffelskytter, lå de første skytter klar på indskydningsbanerne kort efter kl.10:00. Selve indskydningen var rimelig hurtig overstået, da ikke alle skytter havde brug for indskydning. Med 15 skytter var der selvfølgelig lidt ventetid, men den blev brug til tør træning, man kan stå med sin (afladte) jagtriffel og tør træne på hjorteskiven, og øve foran holdet til hjorten, inden det blev ens egen tur til at komme i fokus.  

Snakken gik som den plejer rigtig godt, og der blevet udvekslet gode jagtoplevelser fra det forløbne år. Vi havde desværre lidt problemer med elektronikken på elgbanen, hvilket gjorde vi kom lidt bagefter, men alt i alt fik de fleste skudt rimeligt. Man kan tydelig se, at skytterne lærer meget om sine egne begrænsninger og samtidigt for masser af gode råd fra hinanden.  

Vores lokale mand Christian, som vi også var så heldig at have som instruktør og baneleder sidste år, udviste stor tålmodighed, og var til sidst i skydningen åben for div. ønsker fra skytterne. 

Vi afsluttede dette lille arrangement med en “stadion platte” med en kold øl til. Igen i år kom der klarer tilkendegivelser fra deltagerne om at dette arrangement gerne må gentages til næste år. 

Knæk og Bræk 

 / Per H Marinussen, Riffeludvalget   

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/