Tag jagttegnskursus i Aaby Sogns Jagtforening – sæsonen 2023 / 2024  

6. okt. 2023 -- Tilføjet af : AabySogns

Jagttegnskurset vil indeholde den teoretiske og praktiske undervisning, der vil gøre dig klar til at gå op til jagtprøven i foråret 2024, og dermed at erhverve dit jagttegn. Der vil også være mulighed for adgang til flugtskydningsbanen, hvilket gør, at du kan træne til at bestå haglskydeprøven, hvis du ønsker at gå på jagt med haglgevær. 

Du vil også få mulighed for at lære jægerhåndværket og dets traditioner fra bunden af, da du vil blive tilbud at komme med som observatør på de fællesjagter, som jagtforeningen afholder. På jagterne vil du lære at håndtere og brækning / forlægning af skudt vildt. Du vil hermed få et grundigt kendskab til vildtets biologi, vildtkendskab, natur- og vildtpleje, våbenkendskab, jagtformer, jægerhåndværk m.v.  

Undervisningen tager udgangspunkt i Danmarks Jægerforbunds e-learningsværktøj: Jagtprøven.dk, der stilles gratis til rådighed for dig i 18 måneder ved indmeldelse i Danmarks Jægerforbund og Aaby Sogns Jagtforening.  

Kursusgebyret er 2800 kr. Du skal desuden regne med et mindre gebyr til lærebog, enten som en elektronisk version eller en lærebog i en fysisk udgave. Desuden kommer der gebyr for jagtprøven samt ved deltagelse i aktiviteter på flugtskydningsbanen. 

Der er opstartsmøde / indskrivning d. 27.11.2023 kl. 19:00 i Jægerhytten, Torngårdsvej 28, 9440 Aabybro. Der er efterfølgende planlagt undervisning hver mandag aften i vinterhalvåret. Ønsker du at deltage i opstartsmødet, kontakt da venligst Henning Kiil eller Svend Erik Jensen. 

Interesseret i flere oplysninger, kontakt da Henning Kiil, Aaby Sogns Jagtforening / tlf. 29258957 eller Svend Erik Jensen, jagttegnskursuslærer / tlf. 20967685. 

 

Seneste nyheder

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/