Pokalskydning 2022

1. sep. 2022 -- Tilføjet af : AabySogns

Traditionen tro skulle formen igen pudses af på flugtskydningsbanen på Gjøl. Det gode vejr, gjorde dog ikke at folk strømmede til, men 16 deltagere mødte op, og kæmpe om de mange forskellige pokaler.
De fleste deltog i alle skydningerne, hvor nogle kun deltog i den almindelige 40-duers serie.
Lars Sloth lod sig ikke presse af de andre og viste på fineste vis, hvordan duerne skulle skydes. Han leverede 40/41 og dermed endte han med at tage mester-pokalen med sig hjem. I A-rækken skød Kurt sig til sejren, ved at skyde 35/44 og dermed, med flot skydning kunne han tage pokalen i A-rækken. Kaj Johansen tog pokalen i B-rækken, ved at leverer en flot skydning med 30/42. Ungdoms-pokalen var endnu engang taget med på banen i håbet om at se nogle flere unge, og håbet om flere kommende jægere. Tobias Nielsen var mødt op i håbet om at genvinde pokalen, og dette gjorde den unge skarp skytte, Tobias leverede 32/43 og kunne nemt og sikkert tage pokalen med sig hjem, da han også viste sig at være den eneste i konkurrencen.
10 mand skød om trap-pokalen, hvor der var hård konkurrence mellem alle deltagerne, og hvert skud var vigtigt. Det samme gjorde sig gældende i Queens Pub, her skulle man holde fokus, da flere skød første runde i 10/10, gjorde det at man ikke kunne smide en enkelt due eller bruge en patron for meget. Fire mand lavede 10/10 og der måtte som de første gange en ekstra runde til. Dog viste kassereren hvor pokalen skulle hen og skød igen 10/10 hvor ingen af de tre andre kunne være med. Nu var tiden kommet til Elmer skydningen. Elmer havde i det foregående år nydt udsigten over Limfjorden, hjemme hos Benny. Der var også i denne omgang 40-duers serie, dog med side-by-side, hård konkurrence for ikke at ”Tabe” og åbne døren for Elmer og stille ham til offentligt skue i deres hjem. Dog blev det den Bent Bastholm, som glædeligt kunne tage Elmer med sig hjem. Dog skal det ikke vides hvor Elmer ender med at bo det næste års tid, da Bent mente det skulle være hos Jørn Tetsche, da han havde lånt hans gevær.

Vi fra Flugtskydningsudvalget sender en tak til dem af vores medlemmer som havde tid og lyst til at hygge på skydebanen, samt sender en hilsen til resten om håbet på at se dem næste år.

Årets Pokalvindere blev:

Mester-pokalen: Lars Sloth, 40/41
A-rækken: Kurt Svendsen, 35/44
B-rækken: Kaj Johansen, 30/42
Ungdoms-pokalen: Tobias Nielsen, 32/43
Trap-pokalen: Kenneth Nielsen, 25/25
Queens Pub: Hans Peter Mølgaard, 10/10 - 10/10
Elmer: Bent Bastholm 33 point.

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/