Afslutning på jagttegnsundervisning 2021

4. maj 2021 -- Tilføjet af : AabySogns

Afslutning på jagttegnsundervisning 2021

Kan være et billede af en eller flere personer og udendørs Kan være et billede af 1 person, sidder og udendørs Kan være et billede af en eller flere personer, personer, der sidder og udendørs Kan være et billede af 1 person, sidder og udendørs
       

Jagttegnskursuslærer Svend Erik Jensen og kursisterne holdt d. 03.05.2021 et kombineret sidste undervisningspas og afslutning med grillmad ved Jægerhytten i Aabybro. Svend Erik oplyste, at alle kursister efter hans bedste opfattelse nu er klar til at gå op til jagtprøven. Dog er der stadig et Corona-efterslæb på prøven, så ingen ved lige nu, hvornår kursisterne kan melde sig til prøven. Svend Erik har lovet, at støtte og vejlede kursisterne i deres fortsatte selvstudier indtil de kan melde sig til prøven.

Inden Svend Erik serverede lækker mad fra grillen, måtte kursisterne igennem endnu en prøve med besvarelse af mange, relevante spørgsmål. Ingenting kommer let eller af sig selv!

Fra jagtforeningen skal der lyde en stor tak for indsatsen til Svend Erik og kursisterne - Vi ønsker jer Knæk og Bræk med jagtprøven og den efterfølgende haglskydeprøve, og vi glæder os til efterfølgende at have jer med i jagtforeningens aktiviteter.

 

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/