Jagttegnskursus 2023

13. nov. 2022 -- Tilf√łjet af : AabySogns

Jagttegnskursus i Aaby Sogns Jagtforening

Jagttegnskurset vil indeholde den teoretiske og praktiske undervisning, der vil gøre dig klar til at gå op til jagtprøven i foråret 2023, og dermed at erhverve dit jagttegn. Der vil også være mulighed for adgang til flugtskydningsbanen, hvilket gør, at du kan træne til at bestå haglskydeprøven, hvis du ønsker at gå på jagt med haglgevær.

Du vil også få mulighed for at lære jægerhåndværket og dets traditioner fra bunden af, da du vil blive tilbud at komme med som observatør på de fællesjagter, som jagtforeningen afholder. På jagterne vil du lære at håndtere og brækning / forlægning af skudt vildt. Du vil på kurset også få et grundigt kendskab til vildtbiologi, vildtkendskab, natur- og vildtpleje, våbenkendskab, jagtformer, jægerhåndværk m.v.

Undervisningen tager udgangspunkt i Danmarks Jægerforbunds e-learningsværktøj: Jagtprøven.dk, der stilles gratis til rådighed for dig i 18 måneder ved indmeldelse i Danmarks Jægerforbund og Aaby Sogns Jagtforening. Du vil også have mulighed for hos Danmarks Jægerforbund at købe lærebog og lovsamling til jagttegnskurset, hvis disse ønskes.

Der er første undervisningsaften d. 09.01.2023 kl. 19:00 i Jægerhytten, Torngårdsvej 28, 9440 Aabybro. Der er efterfølgende planlagt undervisning hver mandag aften i vinterhalvåret. Der vil også være kursus på enkelte lørdag / søndage i kursusperioden.

Interesseret i flere oplysninger og/eller tilmelding, kontakt da Henning Kiil, Aaby Sogns Jagtforening / tlf. 29258957 eller Svend Erik Jensen, jagttegnskursuslærer / tlf. 20967685.

Del gerne budskabet ud til venner og bekendte ūüėä

/ Aktivitetsudvalget

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/