Bukkepral 16-05-2022

23. maj 2022 -- Tilføjet af : AabySogns

Morgenen startede med dis og næsten tåge nogle steder, hvilket gjorde starten på dagens jagt besværlig. Heldigvis havde mange jægere fundet frem til reviret og skydetårn/-stige og fik kigget bukken ud. 

Allerede inden kl. 06:30 kom de første meldinger om skudte og leverede bukke. Aktivitetsudvalget havde derfor travlt med at få dækket op til morgenbord med kaffe, brød m.v., der stod klar kl. 08:00, da de første jægere og gæster kom til Jægerhytten. 

Vi havde 40-45 jægere og gæster på besøg i løbet af formiddagen, og de kunne opleve en flot parade med 5 sommerbukke, der var blevet leveret af: John Nielsen, Flemming Jensen, Andreas Jensen, Kim Marinussen og Claus Winther. Bukkene blev nummereret og alle de fremmødte kunne stemme på den flotteste buk 2022.  

Claus Winthers buk opnåede 34 stemmer ud af de afgivne 36 stemmer og blev dermed kåret som ”Årets buk 2022”. Det er Claus’s første sommerbuk, hvorfor han på paraden blev flot dekoreret i panden, som Dianas jagtregler foreskriver 😊 STORT TILLYKKE til Claus med den flotte buk og tak til alle, der mødet op og var med til at gøre dagen festlig. Også en tak til Torngårdsblæserne for fremmødet og for jagtsignalerne.     

/ Jagtudvalget og aktivitetsudvalget 

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/