90 års fødselsdag / jubilæum

27. jun. 2022 -- Tilføjet af : AabySogns

Tak for et brag af en jubilæumsfest  

På jagtforeningens vegne vil jeg gerne komme med en kæmpestor tak til alle, der var med til at gøre jubilæumsfesten til en uforglemmelig oplevelse på alle punkter. 

Der var glade gæster, lækker mad, vin og fadøl i hanerne, taler og gaver, alt hvad en 90-årig kunne ønske sig. På jagtforeningens hjemmeside er der et udpluk af billederne fra jubilæumsdagen. 

Tak for indsatsen fra bestyrelsen med planlægning af festen. Tak til medlemmerne fra Seniorklubben, der trofast meldte sig til praktisk arbejde med opstilling af telt og nedtagning af samme samt servering af morgenmad lørdag/søndag til vores gæster. Tak til vores gæster fra Härryda JVF, der kom på besøg og var med til festen ind imellem de var på skydebanerne. 

Vi fik på jubilæumsdagen også udnævnt 2 æresmedlemmer: Hans Brun, der desværre ikke kunne deltage i festlighederne på grund af sygdom og Bent Bastholm, der som altid var, hvor tingene sker. En stor tak til begge for deres indsats i forbindelse med jagtforeningens aktiviteter gennem årene. 

Der var yderligere et jubilæum på dagen. Thomas Berntsen har været medlem i jagtforeningen i 50 år og fik overrakt Danmarks Jægerforbunds 50-års nål samt diplom. Thomas har været med i jagtforeningens bestyrelse gennem flere år og været bestyrelsesformand i årene 1984-1985. Efterfølgende var Thomas jagtforeningens revisor i mere end 25 år. 

Vi er nu igen i hverdagstøjet og klar til at yde en indsats for de kommende aktiviteter i jagtforeningen. 

Se billeder her

De bedste hilsner 

Henning Kiil     

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/