Riffelskydning foråret 2024

23. jun. 2024 -- Tilføjet af : AabySogns

Efter mange telefonsamtaler med forsvaret samt efterfølgende mails, og en personligheds godkendelse hos Rigspolitiet lykkedes at få tildelt 2 skyde dage i foråret 2024.

Første Skydning var onsdag den 24. april, vejret var flot denne aften ca. 23 skytter fandt frem til Hvorup, der blev indskudt på livet løs, og vi havde tændt op i grillen, så den lille sult kunne blive stillet hvis folk havde lyst til en pølse efter skydningen.

Forårets anden skydning afholdtes onsdag den 8. maj, denne eftermiddags-/aftenskydning må siges at være lidt af en succes - ca. 41 skytter havde fundet jagtriflen frem og taget sig sammen til at komme en tur på skydebanen.

Vi havde annonceret skydningen på vores egen hjemmeside og FB, på Vadums jagtforening FB, samt mund til mund-metoden på Gjøl banen. Derfor det store frem møde. Vejret viste sig igen fra sin gode side, også denne aften kunne man hygge sig med en pølse fra grillen og tår til halsen for billige penge, hvilket flere gjorde brug af.

Snakken gik som den plejer rigtig godt, en stor tak for til de fremmødte, for den store opbakning.

Vi i Riffeludvalget er nu helt overbevist om, at hverdagsskydninger falder bedre i takt med folks tid til at komme på skydebanen.

På vegne af Riffeludvalget.

Knæk og Bræk

Per H Marinussen

 

 

.

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/